gratis advies

 

 

Juridische ondersteuning Personeelsrecht vaak gratis

Voor werknemers is de ondersteuning van Personeelsrecht vaak (deels) gratis.
De juridische kosten worden bij een beëindiging met wederzijds goedvinden
in veel gevallen door de werkgever betaald.

 

 


1. Vaak gratis voor de werknemer

Bij Personeelsrecht is dat de juridisch ondersteuning onafhankelijk zonder dat er belangen zijn richting de werkgever.

Als het tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst komt, worden de juridische kosten meegenomen in de onderhandeling met de werkgever. In bijna alle gevallen worden deze kosten uiteindelijk door de werkgever betaald. Mocht de werkgever hier niet mee instemmen, dan is er vaak ook de mogelijkheid om de juridische kosten te verrekenen met de bruto ontslagvergoeding.

Meer weten over de tarieven?


2. Gratis kennismakingsgesprek of beeldbellen

In dit beeld- of telefoongesprek maken we kennis om de werkwijze uit te leggen en je vragen daarover te beantwoorden. Wederzijds vertrouwen is de basis om een samenwerking aan te gaan.  Het is vaak mogelijk om aansluitend een strategiegesprek te voeren. Gesprekken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden. Wil je hier gebruik van maken bel dan 06-20774494 of vul het contactformulier in.


    3. Gratis vaststellingsovereenkomst controleren

Gratis checken van een vaststellingsovereenkomst op WW-rechten en advies of er   "meer uit te halen is". Wil je hier gebruik van maken? Lees hier verder of stuur een e-mail met de vaststellingsovereenkomst, recente loonstrook en je arbeidsovereenkomst naar cbesseling@personeelsrecht.nl. Ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op.


4. Gratis workshop Ontslagrecht voor werknemers

Deze workshop vindt in verband met het Coronavirus niet plaats.

Zodra het weer mogelijk is, geeft  Caroline Besseling van Personeelsrecht samen met een loopbaanadviseur weer de gratis workshop Ontslagrecht.

Gratis Workshop Ontslagrecht