fbpx

gratis advies

Het is begrijpelijk dat als je in een lastige arbeidssituatie zit om de juiste man of vrouw te vinden die jou slagvaardig en persoonlijk kan ondersteunen om deze lastige arbeidssituatie het hoofd te bieden.  Een goed gevoel en vertrouwen is daarbij heel belangrijk. Vandaar dat ik je gratis advies aanbied om kennis te maken.

 

Juridische ondersteuning Personeelsrecht vaak gratis

 

Voor werknemers is de ondersteuning van Personeelsrecht vaak (deels) gratis omdat de juridische kosten bij een beëindiging met wederzijds goedvinden in veel gevallen door de werkgever worden betaald.

 

 

 

1. Gratis kennismakingsgesprek

In dit gesprek maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis om de werkwijze uit te leggen en je vragen daarover te beantwoorden. Wederzijds vertrouwen is de basis om een samenwerking aan te gaan.  Het is vaak mogelijk om aansluitend een strategiegesprek te voeren. Gesprekken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden. Wil je hier gebruik van maken bel dan 06-20774494 of vul het contactformulier in.

 

    2. Gratis vaststellingsovereenkomst controleren

Gratis checken van een vaststellingsovereenkomst op WW-rechten en advies of er   "meer uit te halen is". Wil je hier gebruik van maken? Lees hier verder of stuur een e-mail met de vaststellingsovereenkomst, recente loonstrook en je arbeidsovereenkomst naar cbesseling@personeelsrecht.nl. Ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

 

3. Gratis workshop Ontslagrecht voor werknemers

Deze workshop vindt in verband met het Coronavirus niet plaats.

Uiteraard kun je voor vragen of het laten controleren van je vaststellingsovereenkomst contact met mij opnemen.

Zodra het weer mogelijk is, geeft  Caroline Besseling van Personeelsrecht samen met een loopbaanadviseur weer de gratis workshop Ontslagrecht. Voor meer informatie, de volgende mogelijkheid en aanmelden, klik hier.

Gratis Workshop Ontslagrecht