gratis advies

1. Vaak gratis advies voor de werknemer

Bij Personeelsrecht krijg je onafhankelijk juridisch ondersteuning. Dus er zijn geen belangen richting je werkgever.

Als het tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst komt, worden de juridische kosten meegenomen in de onderhandeling met de werkgever. In bijna alle gevallen worden deze kosten uiteindelijk door de werkgever betaald. Mocht de werkgever hier niet mee instemmen, dan is er vaak ook de mogelijkheid om de juridische kosten te verrekenen met de bruto ontslagvergoeding.

Meer weten over de pakketten waarmee Personeelsrecht werkt?


2. Gratis telefonisch advies

Heb je een dringende vraag of wil je meer informatie over de werkwijze neem dan telefonisch contact op. Wil je hier gebruik van maken bel dan 0182- 60 33 09  of vul het contactformulier in.


    3. Gratis vaststellingsovereenkomst controleren

Gratis checken van een vaststellingsovereenkomst op WW-rechten en advies of er   "meer uit te halen is". Wil je hier gebruik van maken? Lees hier verder of stuur een e-mail met de vaststellingsovereenkomst, recente loonstrook en je arbeidsovereenkomst naar cbesseling@personeelsrecht.nl. Ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op.


4. Gratis workshop Ontslagrecht voor werknemers

Deze workshop vindt in verband met het Coronavirus niet plaats.

Zodra het weer mogelijk is, geeft  Caroline Besseling van Personeelsrecht samen met een loopbaanadviseur weer de gratis workshop Ontslagrecht.

 

 

Met Personeelsrecht sta je sterk

Juist in jouw situatie is het belangrijk het heft in eigen hand te nemen en zo snel mogelijk de regie te pakken. Want als je tijdig handelt, dan zijn er vaak meer oplossingen mogelijk. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om samen jouw doel te bereiken. Dus vul nu het formulier in dan neem ik snel contact met je op. Direct even bellen kan ook 0182- 603 309.


Ik help je graag!


  CAROLINE  BESSELING

 

problemen op het werk
Logo Personeelsrecht