Vaststellingsovereenkomst controleren

vaststellingsovereenkomst

Wil je een gratis eerste controle van je vaststellingsovereenkomst op WW-rechten en advies of er "meer uit te halen is".

Stuur een uitgebreide e-mail met de concept ontslagovereenkomst samen met je arbeidsovereenkomst en een recente loonstrook met een toelichting naar info@personeelsrecht.nl. Je krijgt binnen 24 uur telefonisch een reactie.
Eerst even bellen kan ook; 0182- 603 309 of direct 06-2077 4494.


Belangrijk!


Vaak is onderhandeling mogelijk

Een vaststellingsovereenkomst is vaak een eerste aanbod van de werkgever om te komen tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met goedvinden. Belangrijk is om de vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd) goed te laten controleren en een expert in de hand te nemen die aandacht aan je situatie besteed en voor je opkomt. Vaak zijn juist ook de zaken die niet op papier staan belangrijk om in de onderhandeling mee te nemen.
Maatwerk, vasthoudendheid en betrokkenheid zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Het is daarom zeer verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten checken om te kijken of alles juridisch klopt en of het recht doet aan je situatie. Vanuit Personeelsrecht kun we je ondersteunen door mee te gaan met gesprekken of schriftelijk namens jou te onderhandelen. In de onderhandeling worden ook de kosten voor juridische bijstand door de werkgever meegenomen worden. De juridische ondersteuning is voor klanten van Personeelsrecht vaak gratis.


Laat  gratis je vaststellingsovereenkomst controleren.

Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een uitgebreide e-mail met de vaststellingsovereenkomst, de arbeidsovereenkomst en een recente loonstrook naar info@personeelsrecht.nl. Je krijgt binnen 24 uur telefonisch een reactie.Ik help je graag! Dus aarzel niet om contact op te nemen.

Hartelijke groeten
Caroline Besseling
06 - 20 77 44 94

problemen op het werk

Logo Personeelsrecht