Workshop Ontslagrecht

 

Workshop Ontslagrecht is afgelast ivm het Coronavirus.

 

Belangrijk

Zit je met dringende vragen of heeft je werkgever je een beëindigingsvoorstel gedaan. Je kunt altijd contact met mij opnemen.  De vaststellingsovereenkomst kun je gratis laten controleren. Ik help je graag. 

Hartelijke groeten  van
Caroline Besseling Juridisch Ontslagspecialist
Telefonisch bereikbaar op 06 - 20 77 44 94

problemen op het werk

Logo Personeelsrecht

 Ben je bang je baan kwijt te raken? Komt er een reorganisatie aan? Of sluimert er een arbeidsconflict met je baas? Heb je een slechte beoordeling gehad? Allemaal zaken waar je 's nachts wakker van kunt liggen. Weet je wat je rechten en plichten zijn? Zorg dat je goed voorbereid bent!

Ontslagrecht voor werknemers

Je werkgever heeft vaak zijn plan al klaar. Is vaak goed geïnformeerd en wordt ondersteund door een HR-afdeling of advocaat. Maar wie informeert en ondersteunt jou als werknemer. Zorg dat je niet voor een verrassing komt te staan en geef je op voor de gratis workshop Ontslagrecht voor werknemers.

 

Ontslagrecht in gewone taal

In begrijpelijke taal wordt je uitgelegd hoe ontslag in de praktijk werkt. Wat is er mogelijk met een vaststellingsovereenkomst? Moet je dit tekenen? Heb je dan wel recht op een WW-uitkering. Hoe zit het met de transitievergoeding? De fictieve opzegtermijn of concurrentiebeding? Allemaal vragen die in de workshop beantwoord worden.

 

Ontslagspecialist en ervaringsdeskundige

De workshop wordt gegeven door Caroline Besseling, Ontslagspecialist bij Personeelsrecht. Hiervoor was Caroline  20 jaar werkzaam als juridische HR-adviseur bij diverse grote bedrijven. Caroline heeft in 2008 Personeelsrecht opgericht nadat zij zelf als werknemer in een vervelende ontslagsituatie terecht kwam. Daarbij kwam zij tot de harde conclusie dat je als werknemer erg alleen kan komen te staan ondanks dat zij een rechtsbijstandsverzekering DAS had. Caroline werkt ruim 12  jaar met veel succes als Ontslagspecialist bij Personeelsrecht.

 

Loopbaanadviseur aanwezig

Loopbaanadviseur Corine is deze vanavond speciaal aanwezig om je informatie te geven
over de huidige arbeidsmarkt.

 

Waar en hoe laat?

Datum           Volgt nog in verband met het Coronavirus
Locatie          

Inloop            19.15 - 19.30 uur
Workshop     19.30 tot 21.00 uur 

Gratis Workshop Ontslagrecht

!!AFGELAST IVM CORONA!!

__________________________________________________________________________________________________

Aanmeldformulier in

Ja, ik schrijf mij in voor de gratis Workshop Ontslagrecht.