gratis

Het is begrijpelijk dat als je in een lastige arbeidssituatie zit om de juiste man of vrouw te vinden die jou juridisch en emotioneel kan ondersteunen om er zo goed mogelijk uit te komen. Een goed gevoel en vertrouwen is heel belangrijk. Vandaar dat ik je drie mogelijkheden aanbied om kennis te maken. 

Vaak gratis voor werknemer

Belangrijk om te weten is dat in mijn praktijk de juridische kosten van 9 van de 10 klanten, bij een beëindiging met wederzijds goedvinden, in de onderhandelingen tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst meegenomen worden. In veel gevallen worden de kosten van de inzet van Personeelsrecht door de werkgever betaald worden. 

 

1. Kennismakingsgesprek

In dit gesprek maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis om de werkwijze uit te leggen en je vragen daarover te beantwoorden. Wederzijds vertrouwen is de basis om een samenwerking aan te gaan.  Het is vaak mogelijk om aansluitend een strategiegesprek te voeren. Gesprekken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden. Wil je hier gebruik van maken bel dan 06-20774494 of vul het contactformulier in.

 

        2. Gratis check vaststellingsovereenkomst (VSO)

Gratis checken van een vaststellingsovereenkomst op WW-rechten en advies of er   "meer uit te halen is". Wil je hier gebruik van maken? Stuur een e-mail met de vaststellingsovereenkomst, recente loonstrook en je arbeidsovereenkomst naar cbesseling@personeelsrecht.nl. Je krijgt vaak dezelfde dag antwoord.

 

3.  Gratis Informatieavonden Dreigend Ontslag, Wat Nu?

Elke maand geeft Caroline Besseling van Personeelsrecht samen met een loopbaanadviseur een workshop Dreigend Ontslag, Wat Nu? Wel even aanmelden  http://www.personeelsrecht.nl/info-avond