Ontslagen na proeftijdWat was ik blij met mijn nieuwe baan. Mijn proeftijd was voorbij en ik had een vaste aanstelling. Na 10 weken veranderde de sfeer en werd ik weggetreiterd als teamleider op kantoor. Het werd op te weinig managementvaardigheden gegooid. Mijn proeftijd was 2 maanden. Ik was totaal overstuur.

 


Mijn handen in mijn haar

Samen met Caroline van Personeelsrecht heb ik mijn schriftelijke reactie op het ontslag op papier gezet. Ik heb veel overlegd met Caroline en kon haar altijd bellen. Ook heeft zij de onderhandelingen voor mij gevoerd waarin ook een deel van de kosten voor Personeelsrecht door mijn baas vergoed werden en alles is juridisch goed afgehandeld.


Genoegdoening

Ik ben blij dat ik hulp bij ontslag via Personeelsrecht ingeschakeld heb. Voor mij gaf dit rust, het was een moeilijke situatie die uit handen genomen werd. Juist de persoonlijke dingen die je zo raakten in dit verhaal werden nu zelf bestreden door Personeelsrecht. Uiteindelijk met een goed verhaal vanuit Personeelsrecht en de wet bij de hand, kreeg ik mijn gelijk en genoegdoening. Dus bij problemen, raad ik je aan om Caroline te bellen.