Hoge werkdruk en slechte werksfeer

werk en burnout


In mijn werk was ik door een te hoge werkdruk vastgelopen (ik werkte 40 uur in plaats van de afgesproken 20 uur) en had ik veel last van de slechte werksfeer en onplezierig overleg. Ik sliep slecht en liep tegen het overspannen aan. Overleggen met mijn leidinggevende waren meer een strijd.


Naar voorgevoel

Ik heb Personeelsrecht ingeschakeld om helder krijgen waar de schoen wringt en voor ondersteuning in het gesprek met mijn baas om de werksfeer, werkdruk en omstandigheden te verbeteren. Ik had goed aangevoeld dat het niet goed zat op mijn werk, want nog voordat ik hierover een gesprek kon hebben, kwam de werkgever met een voorstel tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Caroline heeft direct een schriftelijke reactie opgesteld en mij behoed voor overhaaste beslissingen. Belangrijk was dat mijn WW veilig gesteld werd, maar ook dat mijn kant van het verhaal goed belicht werd.


Snelle actie

Ik wil Personeelsrecht bedanken voor de hulp bij ontslag, de steun en de snelle actie. Ik stond er niet alleen voor. En het resultaat mag er zijn. Fijn dat zelfs de kosten voor de juridische ondersteuning door Personeelsrecht door mijn werkgever werden vergoed.
Dus als jij ook in de problemen zit, kan ik je aanraden om contact met Caroline op te nemen.